Agentia imobiliara

LUX IMOBILIARE va ofera servicii de intermediere si consultanta imobiliara – cumparari,vanzari, inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, terenuri intravilane sau extravilane  (industriale, arabile , paduri pasuni sau pt constructie de case) ,hale fabrici  spatii industriale sau de birouri.

Fiind prezenti  si activi pe toate segmentele pietei imobiliare, folosindu-ne fiecare dintre noi de experienta acumulata de-a lungul anilor, abordam fiecare client individual, analizand nevoia lui imobiliara pentru a incheia cu success fiecare tranzactie.

   Noi nu va irosim timpul! Consultantii nostri verifica fiecare proprietate promovata sa fie actuala si veti avea toate detaliile inainte de a merge la vizionare.

  Investitiile si tranzactiile realizate prin intermediul Lux Imobiliare sunt SIGURE si RENTABILE.

 Luati legatura cu unul dintre consultantii Lux imobiliare pentru a discuta nevoile dumneavoastra imobiliare si va vom ajuta sa gasiti cea mai buna solutie posibila. Va rugam sa sunati la 0746054466, sau

         Va asteptam in incinta Magazinului MARAMURESUL  de pe Bd Unirii nr. 10  Baia Mare .

 

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi pentru a vă oferi servicii mai uşor de utilizat. Pentru detalii vă rugăm citiți Politica noastră de confidențialitate. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

<